Op. Dr. Fatih AdanacıoğluOp. Dr. Fatih Adanacıoğlu+90 545 938 1234Sekreter Didem Hanım

Gaziantep Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı

Gaziantep Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı

Gaziantep Kızlık Zarı Dikimi

Gaziantep kızlık zarı dikimi çok aranan ve araştırılan bir konudur. Yakın arkadaşlarınıza bile açılamadığınız özel bir konudur kızlık zarı ve kızlık zarı dikimi.

Özelliklede gizliliğin bu kadar önemli olduğu bir noktada güvenilecek ve sonuç alınabilecek bir doktora ihtiyaç duyulmaktadır.

Neredeyse her kızın sevdiği ve sevildiği ilişkiler olabilmektedir. Bu sevgi ve gönül ilişkilerinde bazen cinsel birlikteliklerde yaşanabilmektedir.

Kızlık zarı bu ilişkilerde bozulmaktadır. Kızlık zarının cinsel ilişki dışında bozulma nedenleri de vardır.

Bunlar arasında en sık nedenler masturbasyon sırasında yaşanan dikkatsizlikler veya egzersiz sırasında yaşanan kazalardır. Ayrıca düşmelere bağlı sivri cisimlerin kızlık zarına zarar vermesi de diğer nedenler arasındadır. Nadir bir durumda kızlık zarının doğuştan olmaması veya yırtılmayacak kadar esnek olmasıdır.

Fakat bu nadir bir durumdur. Eğer kızlık zarınızın herhangi bir nedenle yırtıldığını düşünüyorsanız muayene olmalısınız. Kızlık zarınız bozulduysa bunun onarılmasını dikilmesini yani yeniden eski haline dönmesini istemeniz son derece normal bir durumdur. Çünkü bozulmuş kızlık zarı kızlarımızın üzerinde çok derin psikolojik baskı oluşturmaktadır.

Unutulmayan ve kapanmayan derin yaralar açmaktadır. Bu psikolojik süreç çok ağır depresyon ataklarına dönüşebilmektedir. Ülkemizin birçok yöresinde kızlık zarı kanaması ve kanlı çarşaf alma gerdek gecesi sonu beklenmektedir. Ne yazık ki bu namusla eşdeğer görülmekte ve çok keskin sınırlı bir gelenektir. Yani olmazsa olmaz bir durumdur.

Evleneceği kişiye itiraf etmek bir yoldur ama bu çok nadiren işe yarar çünkü itiraf edildiğinde genellikle erkekler ayrılma yolunu tercih etmektedirler.Yada evlilik sürecinde bu konu defalarca açılabilmektedir. Büyük aşklar kızlık zarı meselesi yüzünden bir anda bitebilmektedir. Bu korku nedeniyle kızlarımız bu konuyu açamamakta veya gizlemektedirler.

Kızlık zarı onarımı yani dikimi konusuna aşağıda detaylı bir şekilde değineceğiz. Kızlık zarı dikimi kalıcı ve geçici kızlık zarı diki şeklinde iki türlü yapılabilmektedir. Doktor ve klinik seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalar dikim yaptıracağınız doktorunuzun bu konuda yeterince deneyime sahip olması, kaç yıldır kızlık zarı dikimi yaptığı, gizlilik yeterince sağlanıyor mu ve hijyene dikkat ediliyor mu’dur. Eğer sorularınızın cevabı evet ise doğru karar vermişsinizdir. Bu koşulları kliniğimiz tamamıyla sağlamakta ve size huzurlu ve güvenli bir ortam sağlamaktadır.

Gaziantep Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi

Kalıcı kızlık zarı dikimi Gaziantep ve tüm Türkiye de aranan ve üzerinde hassasiyetle durulan bir operasyondur. Kalıcı kızlık zarı dikimi son derece profesyonellik isteyen bir operasyondur. Çünkü özel teknik, beceri, hijyen, gizlilik ve özel şartların hepsinin birlikte aynı anada sağlanması şarttır.

Kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi adı verilen özel bir yöntemle yapılır ve bu özel yöntemin başarısı doktorunuzun tecrübesine bağlıdır. Kalıcı kızlık zarı dikimi yaklaşık 20 dakika sürer. Tercihinize göre lokal veya genel anesteziyle yapılır. Kızlık zarının hasarına ve yırtık sayısına göre te,çift yada üç ve daha fazla flep koyulur. Flep sayısını doktorunuz belirleyecektir. Kalıcı kızlık zarı dikimine geldiğinizde kayıt alınmaz ve gizliliğiniz bu şekilde sağlanmış olur.

Kimse bu işlemi yaptırdığınızı bilmez ve anlamaz. Kalıcı kızlık zarı dikimi yapan doktorunuz tecrübeli bir hekim ise %100 başarı sağlanır. Bizim kliniğimizde yapılan kalıcı dikimlerde %100 kanama oluyor. Yani %100 başarı elde ediyoruz. Garantimiz kızlık zarı alanında uzun yıllardır yaptığımız dikimlerden aldığımız başarılı sonuçlardır. Kliniğimizde kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıran tüm hastalarımız kesin sonuç almışlardır. Kliniğimizde yapılan kızlık zarı dikimlerine gerekli hallerde daraltmada yapmaktayız.

Gaziantep Geçici Kızlık Zarı Dikimi

Geçici kızlık zarı Gaziantep’te düğün yada ilişki öncesi dönemde yapılmaktadır. Geçici kızlık zarı dikimi geçici olarak bozulmuş kızlık zarlarının özel dikiş yöntemiyle bir araya geçici olarak getirilmesi işlemidir. Geçici kızlık zarı dikimi yaklaşık 10 dakika sürer ve genellikle lokal anestezi ile yapılır. İstenirse aynı gün ilişkiye girilebilir.

Geçici kızlık zarı dikimi yaptırdıktan sonraki bir hafta içinde ilişkiye girilmelidir. Bir haftadan sonra tekrar kızlık zarı eski haline geleceğinden bir haftadan sonraki ilişkilerde kanama olmaz. Geçici kızlık zarı dikimi bir hafta içinde kesin sonuç verir. Yani %100 kanamanız olur.

Gaziantep Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları

Gaziantep kızlık zarı dikimi fiyatları bu işleme ihtiyacı olanlar tarafından merak edilen bir konudur. Bu konu çok değişkenlik göstermektedir. Kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatı ve geçici kızlık zarı dikimi fiyatı farklı ücretlendirilmektedir. Çünkü kalıcı kızlık zarı dikimi için kullanılan malzeme fazlalığı ve emek yükü daha fazladır. Ücretler klinikten kliniğe değişmektedir. Fakat fiyat kadar hatta daha da önemlisi doktorun tecrübesidir.

Fiyat ve tecrübe birlikte değerlendirilmelidir. Fiyat bilgisi etik kurallar gereği burada verilememektedir. Ancak kliniğimizi çekinmeden arayarak fiyat ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Gizliliğiniz korunmaktadır ve kayıt kesinlikle yapılmaz.

Op. Dr. Fatih AdanacıoğluOP. DR. FATİH ADANACIOĞLUKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
0545 938 12340545 938 1234